Introducció intensiva al disseny de Permacultura (3a Edició)

Cargando mapa....

Fecha
Date(s) - 18/10/2018 - 21/10/2018
00:00

Locación
ORÍGENS Escola Taller de Bioconstrucció

Categoría(s)

http://www.escolaorigens.com/portfolio/introduccio-intensiva-al-disseny-de-permacultura-3a-edicio/

La Permacultura és un sistema holístic per al disseny d’assentaments humans sostenibles i abundants.

Els seus principis són fruit de l’observació del funcionament dels sistemes naturals. Inclou la producció d’aliments, energia, fertilitat del sòl, gestió de l’aigua, el disseny d’hàbitats, creant sistemes tal com ho fa la naturalesa afavorint les relacions beneficioses entre els seus elements.

La Permacultura s’aplica també al disseny de comunitats i sistemes econòmics oferint solucions pràctiques als problemes que ens enfrontem a escala global. Amb la implantació de sistemes basats en els principis de disseny de Permacultura podem impactar d’una manera molt positiva en la nostra vida, en l’entorn i al planeta.

El curs està format de sessions principalment teòriques i amb alguns exercicis i experiències pràctiques per reforçar les idees i els conceptes adquirits. Es treballa individualment i per grups, realitzant exercicis amb dissenys propis per a exposar i compartir al final del curs.

Objectius Generals del Curs

Conèixer els conceptes bàsics de la Permacultura, els seus principis, els principis ètics fonamentals per poder aplicar-los en un disseny natural i equilibrat.

Proporcionar sòlids coneixements juntament amb les habilitats necessàries per a poder realitzar dissenys de Permacultura tant en zones rurals com urbanes.

bool(true)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *